dilluns, 2 d’abril del 2012

Opcions per Estructurar l’Experiència Laboral

Si tens experiència en sectors molt diversos seria bo que decidissis si n’hi ha alguna que t’interessa més que les altres o bé per anys fent-la o bé per haver cursats estudis relacionats o bé perquè és on et sents més còmode, més que res per fer el Currículum prioritzant unes coses o altres.

Si de tota manera decideixes que l’única cosa que vols és feina i que enviaràs el Currículum a tot arreu on se t’acudeixi aleshores el plantejament és diferent.

Només tu pots triar quin ús vols fer del currículum. Pensa que el currículum no ha de ser una cosa estàtica i encorsetada sinó que ha de poder patir variacions constants en funció del lloc on el vulguem fer arribar.  De fet és bo tenir més d’un model, pensa que és com el teu vestuari, en funció d’on hagis d’anar ( a gimnàs, a l’opera, a un camp de refugiats...) et vestiràs de manera diferent per transmetre una imatge adient. Doncs el Currículum haurà de transmetre la imatge que vulguis donar en cada ocasió i no sempre volem donar la mateixa impressió. el teu Currículum No serà igual si vols treballar de Recepcionista en un hotel de 5 estrelles, o de Monitor de bàsquet. Ni serà el mateix si vols fer de Xef o de Personal de Cabina d’una Aerolinea.


Has de pensar que qui llegeix el CV no sempre és qui realment et donarà el lloc de feina i moltes vegades la persona qui rep els CV se’n llegeix més de 50 en un dia. Per això has de pensar que estarà encantat/da de llegir coses que siguin clares, ben estructurades  i que no li generin dubtes. Un dubte entre un munt de CV pot generar que et descartin per manca de temps de posar-se a indagar que has volgut dir. Has de tenir clar que ara hi ha molta competència.


També has de pensar en quin idioma fas servir. Es recomanable mirar quin és l’idioma oficial de l’empresa on vols anar a buscar feina. Mira la web o les comunicacions que fan a les Xarxes Socials i fes el Currículum que els hi enviaràs en base a això. No cal dir que si no tens acreditació d’un dels idiomes oficials de l’empresa no vol dir que no el parlis, però mai diguis que tens una titulació que no tens perquè si te la demanen i no la tens ja no escoltaran gaire més del que puguis dir. Poden pensar que tota la resta serà també mentida.

Agrupem per Categories:

 10 anys com a Administrativa

Empreses: Portobello/Nhya 7/ Sloggi

Funcions:

-Redacció de documents

-Gestió de Trucades

-Arxiu

-Facturació

-...



 Agrupem per Periodes



200-05-2008 /30-03-2012 - Secretària de Direcció a Molins i Cia. Fent tasques com el control de l’agenda, preparació de reunions, redacció de documents administratius...

01-02-2001 /14-04-2008 – Administrativa de Recursos Humans a Skypermov, realitzant la confecció de nòmines, el control de dietes, la redacció de contractes, publicació de vacants...



Destaquem  les competències:



Administrativa

Empresa: Merlingos

Funcions: Redacció de documents, Gestió de Trucades, Arxiu, Facturació

Competències :  Iniciativa, Treball en Equip, Facilitat de tracte amb el Públic,...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada